Jak poznáte padělané boty?

Jak identifikovat padělané značkové tenisky na internetu

Konečně jste tady! Nové tenisky, o kterých jste snili, právě přinesl kurýr. Nezkazte si radost nákupem levných padělků vyrobených v Číně. Takové boty rozhodně nevydrží tak dlouho jako původní tenisky. Jak poznáte falešné boty?

Cena je podezřele nízká 🏷️

I když se radost znásobí, když za nový pár bot zaplatíte méně, než je obvyklé, některé ceny jsou již podezřele nízké. V tomto případě máte oči k pláči, ne radost. A to také podpoří padělatele značkového zboží. Ověřený prodejce

Nakupujte u českých nebo zahraničních prodejců, kteří mají pozitivní recenze a kteří se prezentují na samostatných webových stránkách. Prodejci na trzích Aliexpress, E-Bay a podobných trzích mají často velmi dobré hodnocení, ale nikdo neví, zda jsou zákazníci milovníky tenisu jako vy.

Fotografie produktů nízké kvality 📷

Fotka se prodává. Pokud tedy obrázek ukazuje, že není dostatečně kvalitní, je to další zvednutý prst před zakoupením. Prodejci získávají nejlepší fotografie od svých dodavatelů. Pokud nepředstavují produkty, něco není v pořádku.

Obal nevypadá věrohodně 📦

Máte černou tašku, ve které nové tenisky létají zdarma bez krabice? Takže máte v ruce špatné tenisky. Značkové tenisky zasílá prodejce vždy v originálním obalu, který je zabalen do hedvábného papíru s dodacím listem a pokyny pro správnou péči. Botník dělá první dojem a velké značky to dobře vědí. Pokud první dojem není 100%, věnujte mu pozornost.

Takovou kombinaci barev jste ještě neviděli 🌈

Padělatelé obuvi rádi vymýšlejí. A nestarají se o stíny. S atraktivní cenou se nebojte zjistit, zda barevnou kombinaci nabízí samotný výrobce nebo jiné e-shopy. Nenabízí to? Pak se za každou cenu nepokoušejte být originální a ušetříte spoustu potíží, pokud potkáte fanouška značkových tenisek.

Podrobnosti dělají značku 👟

Každá značka má na botě detaily, které z ní dělají originální kousek. Například tenisky Vans poznáte podle typické cihlové barvy podešve a dvou bodů na podešvi, které můžete vidět pouze dotykem. A každý detail, na který se každý výrobce spoléhá ve svých produktech, má podobné podrobnosti.


Jak poznáte falešné tenisky?

Vyvarujte se nákupu padělaných tenisek a užívejte si vzrušení a radosti z obdržení balíčku od kurýra. Děkujeme nejen výrobcům, ale i vašim nohám.