Jak si vybrat tenisky

Po celém světě existuje mnoho výrobců tenisek. A existuje ještě více jednotlivých modelů! Jak si vyberete ty, které se stanou vašimi oblíbenými v takovém množství? Odpovězte na 5 otázek a vydejte se na lov.

Jaké základní funkce očekávám?

Začít od začátku. Tenisky se skládají z podešve, svršku, vázání / suchého zipu. Můžete si také vybrat z různých tvarů obuvi a také jejich výšky.

Pokud je podešev silnější, bude pravděpodobně trvat déle. Popraskanou podrážku najdete u levných tenisek, ale u kvalitních bot se toho nemusíte bát.

Svrchní materiál může být kůže, látka a speciální prodyšná látka. Je ideální pro letní obuv do města a pro plánované výlety. Nevýhoda tohoto povrchu se projevuje na festivalech nebo akcích, kde vám někdo může šlápnout na nohu. Tato varianta vás příliš nechrání. Stejně tak před neočekávaným deštěm.

Kdy ho chci nosit?

Ideálně každý den! Ale letní a podzimní trenéři mají rozdíl. Podzimní barvy mají nepromokavý materiál (nebo možnost impregnace), jsou silnější a mají vyšší podrážku. Pravděpodobně budou v tlumených barvách, ale rozhodně se tím nemusíte omezovat.

Kde je mám v úmyslu nosit?

Chcete tenisky na výlety do přírody? Do města a do školy? Nebo hledáte boty pro příležitostný pátek v kanceláři?

Pokud mají tenisky splnit všechny body najednou, doporučujeme sáhnout po osvědčené klasice - botách Vans v černé a bílé barvě. Tenisky New Balance nabízejí také sportovnější vzhled, ale stále jsou stylové.

Jaké boty mám rád?

Předchozí bod již zmínil další důležitý aspekt vašich nových trenérů. A to je jejich tvar. V e-shopu kecky.cz si můžete kdykoli vybrat, zda máte zájem o pevnější, ošklivé boty nebo dáváte přednost jemnějším tvarům. Nemáte jasnou představu? Pak se podívejte na krabici od bot.

Kultovní tenisky

K nákupu vás může přivést cokoli. Ať už je to skutečná potřeba nových bot nebo radost z dalších tenisek od oblíbené značky, obě varianty jsou naprosto v pořádku. Tenisky mohou být také nositelným uměleckým dílem a některé značky jsou také spojeny s různými subkulturami.

Mezi tyto značky patří tenisky Vans . Na začátku je milovali bruslaři. Pokud tedy jezdíte o víkendu na palubě a během týdne se setkáváte, je Vansky příjemným příslibem na další neděli.


Jak si vybrat tenisky