Jak mohu nosit tenisky ke kostýmu?

Sportovní obuv se stala nedílnou součástí našeho oblečení. Umožňuje nám volný a pohodlný pohyb. Rádi je nosíme do práce, na sportovní hřiště, na procházky do přírody a na večírky. Jejich popularita roste as tím se mění i módní trendy ve schopnosti kombinovat tenisky s oblečením. Zvykli jsme si nosit bílé tenisky s barevnou sukní, úzké džíny doplněné lehkou taškou a dokonce i elegantní kostým .

Které tenisky jsou ty pravé?

Pokud chodíte do společnosti a chcete na své okolí udělat dojem výrazným a elegantním dojmem, musíte myslet na vhodnou kombinaci obuvi a oblečení. Čistě sportovní styl tenisek je vhodný pro sportovní oblečení - džíny s tričkem nebo mikinou nebo sportovní sukní. Dnešní módní trendy jsou uvolněnější a chtějí kombinaci stylových tenisek s elegantním pánským oblekem nebo dámským kostýmem.

Dokážete vhodně kombinovat?

Hledáte svůj osobitý styl, pokud jde o oblečení, obuv, účesy a úpravu exteriéru? Základem úspěchu je schopnost vhodně kombinovat jednotlivé prvky. Slavní lidé pracující s týmem designérů a vizážistů vám mohou hodně pomoci a být zajímavou inspirací. Pro jednoduché kombinace je vhodné zvolit více monochromatický outfit a boty.

Tenisky a kostým

Oblek vhodný pro tenisky?

Tenisky a sportovní oblečení vypadají svěže a mladistvě. Navíc je to velmi pohodlné a můžete v něm dělat téměř cokoli. Není divu, že prolomil sociální dogma a stal se oblíbeným u mladých manažerů, kteří hledali zástupce, ale zároveň pohodlné oblečení a obuv pro svou práci. Jednotliví výrobci (Tom Ford, Chanel) se také soustředili na design elegantních a sportovních obleků.

Které tenisky jsou vhodné k šatům?

Téměř všechny tenisky na nízké platformě jsou vhodné pro sportovní oblečení. Pro sportovní účely je lepší sáhnout po teniskách s dokonale polstrovanou podrážkou. U přísnějších šatů nebo sukní si můžete vybrat tenisky bez výraznější platformy. Naopak, tenisky s výraznější platformou jsou perfektní pro uvolněné oblečení - šaty nebo sukně. V závislosti na ročním období vyberte materiály a barevné kombinace.

Jaké materiály a barvy jsou vhodné?

Prodyšné textilní materiály jsou vhodnější pro letní sezónu, na jaře a na podzim můžete sáhnout po kožených a syntetických teniskách. Vyberte barevné kombinace s vyvážením. Bílé a černé klasice nemůžete nic pokazit, hodí se i jednobarevné kombinace, střídavé barvy. V létě si můžete více pohrát s barvami, které rozjasní váš vzhled. Zkuste si však vybrat outfit podle aktuální aktivity bez extrémních kombinací.

Večerní oblečení versus tenisky

Tenisky jako doplněk večerního oblečení musí mít také nádech mírné elegance. Tenisky ve stylu baleríny vypadají skvěle. Ty lze snadno přizpůsobit šatům a plášťovým sukním. K pánským a dámským oblekům si vyberte mokasínové tenisky. Funguje také dobře při kombinaci rovných kalhot s halenkou nebo lehkou taškou. Tenisky jsou také přijatelným doplňkem dlouhého kabátu.

Klasické kostýmy - bunda se sukní je postupně nahrazována kalhotami s halenkou a bundou. Hlavním důvodem je jejich praktičnost. Jsou vhodné pro jednání a společenské akce. Pokud chcete vypadat uvolněně a neformálně, tenisky jsou ideální a módní volbou.