Jak vybrat boty pro přítele jako dárek?

Otočili jste kalendář a s hrůzou jste zjistili, že se narozeniny vašeho přítele nevyhnutelně blíží? Marně přemýšlíte, který dárek by byl tím pravým, který překvapí a zároveň potěší? Co takhle nějaké nové tenisky, které právě teď létají? Praktický dárek je zaručen a nezklame. Pokud alespoň trochu víte o vkusu svého partnera, částečně jste vyhráli. Níže uvedené tipy slouží jako vodítko k efektivnímu řešení tohoto problému spalování.

Najděte správnou velikost obuvi svého partnera

Aby vybrané boty dobře sloužily partnerovi, je vhodné znát přesnou velikost a šířku bot. To může být někdy obtížné rozluštit, protože mnoho výrobců obuvi má své vlastní číslování. Zkuste projít botou své drahé polovičky a tam najdete odpověď. Když si vyberete boty stejné značky, existuje naděje na úspěch. Zaměřte se také na výběr správného střihu a kontrolu, zda jsou boty vhodné pro aktuální sezónu a počasí.

Při nákupu se informujte o možnosti obutí

Pokud kupujete zboží z internetu, můžete jej do 14 dnů bez udání důvodu vrátit nebo vyměnit. V kamenném obchodě je dobré zjistit, kdy kupujete. Obchody obvykle dávají 30 dní na výměnu nenosených bot. Pokud zvolíte nesprávnou velikost, měli by vám nabídnout bezplatnou výměnu velikosti nebo výměnu za jiný model v kamenném obchodě nebo dárkový certifikát pro váš další nákup. Problémem může být vrácení peněz.

Uschovejte si stvrzenku pro případné stížnosti na obuv

Obuv patří do kategorie spotřebního zboží, proto je vhodné si pro případ reklamace uschovat doklad o koupi. Pokud původní text zmizí, je lepší doklad zkopírovat. Pokud máte nějaké problémy, můžete podat vlastní stížnost na dva roky. Je-li stížnost přijata, měl by prodejce vhodně opravit nebo vyměnit boty nebo vrátit peníze.

Vložte vybraný dárek do originálního obalu

Zajímavé a sofistikované balení potěší příjemce. Postupně můžete boty vložit do několika krabic různých velikostí, což celý proces vybalování ještě více vzrušuje. Můžete si také vybrat obal neobvyklého tvaru, výrazné kombinace barev nebo konkrétního materiálu. Pokud se v této oblasti necítíte dostatečně kompetentní a vynalézaví, kontaktujte pracovníky rohového obalu v obchodním domě.

Radost nadaného partnera je jistě příjemnou odměnou za veškeré toto úsilí. Nákup nemusí být vůbec komplikovaný. Modely z nové kolekce podněcují představivost na stránkách zavedených e-shopů. Pokud budete postupovat podle příslušných doporučení, výměna nebo vrácení nevhodně vybraného dárku by nemělo být problémem.

Jak vybrat boty jako dárek