Jak mohu nosit tenisky k kalhotám?

Jak mohu nosit tenisky k kalhotám? Máme pro vás několik tipů

Tenisky a kalhoty jsou nesmrtelnou kombinací. Možná jste nikdy nepřemýšleli o tom, jak nosit tenisky ke kalhotám. Ale to je škoda, tenisky se dají doslova očarovat také. Máme pro vás tipy na nové a nadčasové kombinace.

Tenisky a džíny , perfektní pár

Pokud chcete zachytit svůj styl zcela nadčasově, pořiďte si bílé tenisky. Hodí se prakticky ke všemu, včetně klasických džín. Jednoduše jej doplňte bílým tričkem a vytvoříte univerzální oblečení pro volný čas.

Pánové mají tu výhodu, že mohou nosit bílé tenisky prakticky jakýmkoli způsobem - s kraťasy a plátěnými kalhotami. Když si koupíte jedinou bílou tenisku, můžete s ní vytvořit nekonečné množství módních variací.

Na druhou stranu, pokud chcete svému vzhledu dodat eleganci, jděte na černé džíny. Můžete také sáhnout po úzkých, které jsou právě teď velmi módní. Doplňte je černými teniskami a košilí. Dostanete úsměv.

Na druhou stranu, pokud chcete vytvořit záměrně nedbalý vzhled, oblékněte si kotníková plátna a moderní džíny s opotřebovanými prvky - výsekem nebo šitím.


Tenisky na kalhoty

Pohodlí nade vše

Ačkoli jsou džíny nedílnou součástí pánských a dámských šatníků, lze trenéry nosit i k jiným typům kalhot. Včetně populárních prodloužených kalhot culottes.

Zvláště tyto kalhoty jsou velmi pohodlné. A rozhodně neplatí, že dívky a ženy musí nosit pouze podpatky. Využijte toho, že tyto kalhoty jsou perfektní na dny, kdy chcete být pohodlní a obujte si k nim „ploché“ boty. Měli byste zvolit nízké tenisky, abyste mohli předvést kotníky.

Tip zasvěcených osob: Culotty by měly být dostatečně dlouhé, aby odhalily pouze kotník, nikoli celé lýtko. Vypadají znatelně lichotivěji a můžete si je dovolit, i když nemáte přesné rozměry modelu.

Nemůžete dovolit legíny, protože vás netlačí nebo neškrtí? Ačkoli je módní policie často proklíná, pokud víte, jak je nosit, určitě si je můžete dovolit. Vezměte si delší svetr, aby zakryl vše, čím se rozhodně nechcete předvést na veřejnosti. A jiné pro ně než pro designové tenisky. A velmi efektivní vzhled je na světě.

Elegantním způsobem

Převládá ve vašem šatníku elegantní oblečení? Ani tenisky zde nezklamou. Plátna jsou mimořádně obohacujícím „objektem“, ke kterému můžete také přidat elegantní kostým. Hlavní výhodou je, že pokud jste dokonce vázáni na pracovní oblečení, nemusíte se převlékat. Musíte mít po práci vždy po ruce bílé tenisky a můžete snadno vybičovat pohodlný model pro běhání po městě.

Kromě kalhot si můžete dovolit také pevnější tenisky se silnější podrážkou. Mějte jemné modely se sukněmi. Pokud jste se dostali k trendu takzvaných ošklivých tenisek, můžete jej úspěšně použít.