Cyklistické boty

Léto se konečně ukázalo v plné kráse a je čas udělat něco pro svou kondici a svou skvělou postavu. Která sportovní aktivita je nejlepší? Tenis, plavání, aerobik, běh? Jízda na kole je rozumný kompromis. Ale stejně jako u jiných sportů je i zde zapotřebí speciální vybavení.

K cyklistickému dresu můžete snadno přidat elegantní tenisky a funkční ponožky. Na co byste měli při výběru dávat pozor?

Jsou tenisky vhodné na cyklistiku?

Záleží na vaší fyzické kondici a úrovni aktivity. Pokud je vaším oblíbeným koníčkem jízda na kole, neměli byste podceňovat vybavení pro tento sport. Vysoce kvalitní tenisky založené na dlouholetých zkušenostech se sportovní obuví a jejich požadavcích vás jen přiblíží k vašim cílům. Elegantní sportovní obuv Vans s členitými podešvemi, které zajišťují maximální pohodlí a bezpečnost při řízení, jsou snadno přístupným řešením. Správný výběr tkaniček je také důležitý.

Cyklistické boty

Klasické nebo silikonové tkaničky?

Ať už sáhnete po plochých tkaničkách z polyesteru nebo bavlny, nezapomeňte, že výběr správné délky je důležitý. Bota zachycená na špičkách vašeho kola může snadno vést ke katastrofě. Elegantním a pohodlným řešením je použití silikonových tkaniček. Ty se snadno přizpůsobí šířce nártu a v případě potřeby je lze snadno vyměnit. Jejich barevný design oživí vaši sportovní obuv a zpříjemní vám den na kole.

Klasické nebo nízké ponožky?

Volba vhodných ponožek závisí hlavně na střihu tenisek, výšce kotníku a barvě tenisek. Základním pravidlem je jejich zdravotní nezávadnost, odvod potu a pohodlí. Materiál si můžete vybrat podle svých osobních preferencí. Dostupné v bambusu, merino vlně, bavlně, polypropylenu.

Cyklistické tenisky pro muže i ženy

Ženy si mohou cyklistiku zpestřit pohodlnými teniskami z prodyšného textilního materiálu a segmentovanou funkční podrážkou. K dispozici je výběr pestrobarevných přírodních vzorů, stejně jako monochromatická klasika, která se hodí téměř k jakémukoli oblečení. Pánské cyklistické boty si můžete vybrat z nové lifestylové kolekce z dílny Vans, která uspokojí naprosto každého. Vulkanizovaná podrážka zvyšuje pocit bezpečí a radost z aktivního pohybu.

Cyklistika je jednou z příjemných letních aktivit. Výběr vhodného modelu pro sportovní obuv a doplňky vám dává příležitost užít si toto nádherné období roku s rodinou a přáteli naplno.