Tenisky v lese

V lese v teniskách? 🌲 Uklidněte se!

Žijete ve městě a chcete každou chvíli uniknout z přírody, ale nemáte co na sebe? Nemá moc smysl kupovat si kvalitní turistické boty na 3 výlety za sezónu, takže pro vás máme variantu, která se vám bude líbit. Kupte si vysoce kvalitní tenisky!

Při výběru tenisek do lesa , které budete nosit jinde, byste měli kombinovat nejen vzhled, ale také různé další funkce a zajistit pohodlné procházky bez promočených ponožek a puchýřů.

Tenisky v lese

Tlustá podrážka 🥾

Na dobře vyšlapaných cestách a na zarostlých loukách oceníte silnou a pevnou podrážku, která tlumí všechny nerovnosti. Zároveň však musí být také flexibilní, aby se po několika kilometrech neroztrhla.

Všechny tenisky New Ballance mají měkkou, ale silnou podrážku. Ať už zvolíte klasický styl nebo sportovnější s vyšší podrážkou, nešlápnete stranou.

Mohou být utaženy 👟

Populární pantofle nejsou ideální pro procházky v lese. A to ze dvou důvodů. Boty, které nohu pevně neobtočí, usnadňují podvrtnutí kotníku. Na silnici plné překážek a nerovností můžete předcházet bolestivým zraněním, zejména se správnou obuví. Dalším důvodem je jejich snadné odstranění. Jaká je jejich výhoda v městském provozu, může být velkým problémem během pár hodin chůze lesem. Neničte si den.

Vodotěsnost 💧

Po cestě vás může zasáhnout ranní rosa, slabý déšť nebo lejak. V přírodě se ale neschováte pod střechu ani v kavárně, musíte myslet na náhlé změny počasí. Proto si do lesa vyberte tenisky vyrobené buď z nepromokavých materiálů (například kůže), nebo z plátěných tenisek, které můžete snadno impregnovat.

Nepromokavé tenisky

Doporučujeme hydroizolaci všech bot. Výsledkem je, že jsou nejen odolnější vůči vodě, ale také snáze absorbují různé nečistoty, čímž zajišťují delší životnost obuvi.