Tenisky a celebrity

Příchod léta je spojen se zásadní změnou oblečení a obuvi. Máte pocit, že váš šatník a botník potřebují zásadní změnu? Chtěli byste raději zvolit praktickou variantu nebo se řídit módními trendy ? Co máš právě teď na sobě? Inspirujte se módními časopisy a zaměřte se na vzhled a styly celebrit.

Tenisky Vans a jejich slavní fanoušci

Všimli jste si, že stylové tenisky s moderním designem nosí také celebrity? Koho ve světě celebrit zaujme?

Kalifornie herečka a neformální model Ashley Benson byl viděn v odpovídajících teniskách. Pravděpodobně ji znáte ze seriálu Lied Beauty (2010–2017), kde hrála roli půvabné Hanny Marina. Další hvězdou filmového nebe, která se na veřejnosti objevuje ve značkových teniskách, je Julia Roberts .

Vansky byl také oblíbený u modelky, spisovatelky a módní návrhářky anglicko-čínského původu - Alexy Chung. Upoutala pozornost veřejnosti pózováním pro Elle Girl a Cosmogirl!

Slavní rappeři si také zamilovali pohodlné tenisky Vans pro náročné sporty. Kdo konkrétně? Američtí rappeři ASAP Rocky a Tyler , tvůrce (producent, grafik a režisér se spojili do jednoho). Díky vysoce kvalitním a pohodlným trenérům snadno zvládnou náročné hudební představení a lekce střelby.

Dokonce i rapper českého původu Johny Machette (vlastním jménem Jonáš Čumrik) v něm zatancoval několik svých videoklipů.

Které celebrity nosí trenéry New Balance?

Značkové tenisky a sportovní oblečení z kolekce New Balance jsou doménou zejména pro sportovce. Sedí dobře a podporují skvělé výkony vynikajících tenistů, jako jsou Britka Heather Miriam Watsonová nebo Kanaďan Milos Raonic . Další, komu se tato značka líbila, je americký zpěvák Pharrell William a ten na ni nedá dopustit.

Jak můžete efektivně kombinovat sportovní obuv s oblečením?

Jednobarevné boty - bílé, černé a hnědé barvy jsou známou klasikou. Je poměrně snadné kombinovat s běžným oblečením, ať už zvolíme sportovní oblečení nebo ležérní oblečení. Letní měsíce chtějí slunce a barvy. Nezaškodí vyzkoušet výraznější kombinaci, která se hodí k pastelovému outfitu. Základem úspěchu je také správná volba velikosti a střihu.

Tenisky a celebrity

Pro příjemné léto si stačí vybrat správnou kolekci z nové kolekce. Nápadité modely s výrazným designem jistě osloví každého sportovce. Některé celebrity je rádi nosí o větší velikost, ale budete praktičtější!