Pružné silikonové tkaničky nebo chytré řešení problémů s uvolňováním

Nevadí vám neustále uvolňovat tkaničky? Problém nastává, když jste ve spěchu, například na důležitou schůzku. Tento problém lze snadno vyřešit. Jak?

Nevázané tkaničky jsou věda

Cítíte se po obutí jako dítě v první třídě, které pilně tkává tkaničku všemi možnými způsoby a nemůže najít správné řešení, které by mu poskytlo dostatečně silný úchop? Chyba není ve vás. „Uvolnění tkaničky“ již vědci zkoumali. Podle týmu z University of California v Berkeley to není způsobeno nešikovností vazby, ale spíše jednoduchou fyzikou. Pohyb nohy a setrvačnost volných konců tkaniček mají účinek. To vše způsobuje tolik nenáviděného uvolňování, jak se ukázalo v praktických testech. Nakonec vědecký tým věnoval výsledkům svého výzkumu 17 stránek odborné teorie. Tkaničky jsou jen vážná věc, která si zaslouží pozornost ve vědeckých kruzích. Aby to nefungovalo, je to téměř otázka života. Kolikrát se vám ve spěchu podařilo zakopnout o odvázanou tkaničku? Máme pro vás řešení, které naštěstí nepotřebuje takové komplexní vysvětlení.

Barevné silikonové šňůry

Klasické tkaničky už nepískají, šňůry jsou hitem

Silikonovétkaničky jsou vynikajícím pomocníkem pro věčné uvolnění. Jsou praktické a dodávají se v mnoha barevných kombinacích, od velmi jemných až po ty nejbláznivější odstíny. A co je nejdůležitější, netrpí výše uvedenou nemocí, nevyřeší se. Je to proto, že silikonové šňůry nemusí být vůbec šněrovány. Hodí se na každý typ boty, která je vhodná pro vázání. Například se hodí k vašim oblíbeným teniskám. Musíte je jen navléknout, díky různým délkám, které se hodí ke každé velikosti boty. Jsou velmi flexibilní a odolné, takže nehrozí riziko nehody. Zároveň je díky své přizpůsobivosti v botě můžete upravit tak, aby boty „neletěly“ nebo nebyly nijak pevně utažené. Zaručeně ho ocení nejen děti a mládež, ale také všichni hraví dospělí, kteří mají rádi krásné barvy a praktické využití. Pokud tkaničky v průběhu času náhodou ztratí kus své krásy a nechcete je úplně litovat, stačí je lehce očistit.

Natažený modrý silikonový tkanička