Jak sladit kabelku a tenisky

Vysoká škola módních kombinací aneb Jak sladit kabelku a tenisky

Podle zavedeného módního pravidla musí kabelka ladit s botami. Je to stále pravda? Jak se naučím kombinovat tenisky a kabelku?

Jakou kabelku byste si měli vybrat?

Kabelka musí nejen ladit s vaším módním stylem, ale musí být také praktická. Vyberte si podle svého životního stylu a aktuálního dění.

Na schůzku si vyberte slušnou obálku, která se hodí do vaší peněženky a mobilního telefonu. Malé dámské kabelky jsou již dlouho výsadou čistě formálních událostí, můžete je použít i na každodenní nošení.

Pokud potřebujete šikovný kus na celý den ve městě, najděte si kabelku přes rameno, která vám visí přes tělo. Výhodou tohoto typu kabelky je variabilita designu. Je vhodný pro elegantní a sportovní styl.

Už jste slyšeli název nákupní taška? Prostorná pevná kabelka nabízí dostatek místa pro všechny potřeby. Koneckonců, tyto kabelky mají svůj název charakteristický, protože do nich pohodlně vejdete všechny své nákupy. Jsou ideální volbou pro zaneprázdněné ženy a matky.

Jak sladit kabelku s teniskami

Je vhodná, když kabelka zapadá do zbytku oblečení. Nakonec jsme si to vybrali na základě příležitosti a pravděpodobně nebudeme chodit na formální setkání v roztrhaných džínách.

Kabelka by měla být odpovídajícím způsobem. Čistě atletický styl vyžaduje také sportovní kabelku. Když se ocitnete za éterickou vílou v rozšířené tylové sukni, dopřejte si dívčí kabelku, která může obsahovat více dekorativních prvků.

Materiál nemusí být úplně totožný, ale jednotlivé prvky by měly „komunikovat“ navzájem. Letní nízká plátěná kabelka je vhodná pro nízké tenisky, které jsou perfektní pro stejné období roku.

Musí mít boty a kabelka stejnou barvu?

Ladění bot a kabelek je již dlouho módním dogmatem. Pak se hravá móda chtěla osvobodit od této přísné situace.

Dnes můžeme říci, že móda nechává vaši ruku volnou. Můžete si vybrat boty a kabelku ve stejné barvě, ale pokud si chcete dopřát svou kreativitu, můžete sáhnout po netradičních barevných kombinacích. Alternativně může pestrobarevná kabelka sloužit jako klíčový prvek v jinak neutrálním oblečení.

Pokud jste se již rozhodli pro stejnou shodu barev, zvažte jednu: obě barvy by skutečně měly být stejné. Čím je barva znatelnější, tím je zjevnější rozdíl. Například se ujistěte, že se odstín červené skutečně shoduje.

A buďte opatrní, zdánlivě neutrální bílá nemůže být méně zrádná. Dodává se v mnoha barvách, například B. křída bílá, slonová kost atd. Kombinace bílé a „téměř bílé“ bude pravděpodobně pro vás fungovat. Tyto dva odstíny nevypadají dobře vedle sebe, protože méně zářivý odstín se zdá být trochu drsný a „odplavený“.

Držíme se také hesla, že jednoduchost je krása. Jednodušší boty jako obyčejné bílé tenisky jsou skvělé pro honosnou kabelku. Crazy boty nebo výstřední stříbrné tenisky naopak vyžadují čistě minimalistickou kabelku.



Kabelka na tenisky