Jaká barva tenisek je ta pravá?

Pohodlná sportovní obuv nebo tenisky jsou nedílnou součástí našeho šatníku. Nasazujeme je téměř každý den automaticky - do práce, do školy, do přírody, na hřiště. Některé mají svůj vlastní nadčasový styl, jiné se rádi chopí současného módního trendu. Pokud patříte k fanouškům sportovního stylu s vytříbeným vkusem, určitě vás bude zajímat, jaké jsou letos módní trendy.

Tenisky s výraznými barevnými kombinacemi

Jednoznačným hitem této sezóny budou tenisky s výraznými barvami a netradičními barevnými kombinacemi . Nebojte se být odvážní a vynalézaví. Výrobci sportovních bot - Vans, Veemes, New Balance - pro vás připravují příjemné překvapení. Živé a fosforem vyztužené barvy svršku a podrážek obuvi obohacují váš styl. Princip obuvi je jednoduchý - čím více kombinací a barev, tím lépe. Na světě není jen černá a bílá, která se hodí ke všemu.

Tenisky v retro stylu

Letos mají naši teenageři další jedinečnou příležitost vyzkoušet, jak jejich rodiče nosili boty na hřišti a ve škole. I letos budou módní boty ve stylu 80. a 90. let . Součástí kurzu jsou specifické siluety, kombinace několika barev, ale zachování vysoce kvalitních materiálů. To však nemusí mladé sportovce odrazovat. Pokud své retro tenisky spojí s jinými oděvy, mohou si mezi svými vrstevníky vydělat vlnu obdivu.

Trail inspirované tenisky

Dalším relativně zajímavým trendem je nošení atletické obuvi pro náročné sportovní aktivity a turistiku. Design obuvi by měl především zajistit aspekt vysoce kvalitních a zdravotně nezávadných obuvi. Zároveň je zajímavé spojení mezi botami vhodnými do města a na hory. Modely jsou určeny pro muže i ženy. Kromě pohodlí si mladí sportovci mohou vybrat také boty se zajímavým designem a barevným provedením.

Barevné tenisky

Tenisky ve dvou barvách

Konzervativní fanoušci sportovního stylu, kteří nechtějí příliš ovlivňovat své okolí, mají tendenci sáhnout po kombinaci dvou barev. Spojení barev může být velmi jednoduché - například ženy si mohou vybrat kombinaci bílé podrážky a lososového svršku v lososové barvě. Zajímavá je také bílá s červenou nebo žlutou s oranžovou. Muži mohou sáhnout po botách se šedým svrškem v kombinaci s tyrkysově zelenou podrážkou. Účinně funguje také kombinace bílé s černou nebo modrou.

Podařilo se vám nakonec vybrat ty nejlepší tenisky? Nyní se musíte jen přizpůsobit slušnému oblečení a vyrazit do společnosti, na sport nebo do krásné jarní přírody.